Zuccarello med to assist i ny Wild-seier

Mats Zuccarello og Minnesota Wild fortsetter den gode formen inn mot starten på NHL-sesongen. Nordmannen fikk to assist i 3-2-seieren mot Chicago Blackhawks.

Den første assisten kom midtveis inn i den første perioden. «Zucca» bommet på skuddet, men pucken skled til lagkamerat Joel Eriksson Ek som enkelt satte inn 1-0 mot et reservepreget Blackhawks.

Etter en målløs 2.-periode utlignet Blackhawks ved Dylan Strome før Zuccarello igjen var involvert i målet til Alex Goligoski. Det var nordmannens sjuende assist hittil i forsesongen, mest av alle i NHL.

Brandon Hagel utlignet igjen for gjestene før Matt Dumba avgjorde kampen på overtid til fordel for Zuccarellos lag.

Seieren betyr at Wild nå har vunnet sine tre siste oppkjøringskamper. De møter Blackhawks igjen senere i helgen til den siste oppkjøringskampen før sesongen starter neste uke.