Fotball

Elabdellaoui på trening med laget for første gang siden ulykken

Tidligere visekaptein på landslaget Omar Elabdellaoui var tirsdag på sin første trening med lagkameratene i Galatasaray siden fyrverkeriulykken.

Elabdellaoui havnet på sykehus i nyttårsfeiringen og var ute av spill hele vårsesongen. Klubben skriver den håper nordmannen kommer tilbake i spill kommende sesong.

– Dere har alltid vært ved min side fra dag en og støttet meg. Jeg vil aldri glemme det, og setter pris på det. Treneren ville ha meg tilbake her i dag, og det er en stor moralboost for meg, sier Elabdellaoui ifølge klubbens nettsider.

– Jeg håper jeg vil få muligheten til å komme tilbake i form så fort som mulig, sier nordmannen, som ifølge klubben fortsatt får behandling for skadene.

Trener Fati Terim holdt en tale for Elabdellaoui før treningen.

– Jeg ville at han skulle bli med i dag for å få en moralboost. Han har gjort stor framgang med utrolig arbeid og ambisjoner om å komme tilbake, sier Terim.

– Vi har fortsatt en lang vei igjen å gå. Det var derfor jeg ville ha ham på trening. Juli, august, september. Det er en lang vei å gå, men til slutt håper vi å se Omar med oss, i Galatasaray-trøya, sier trener Terim.

Mer fra Dagsavisen