Spillerbørs Strømsgodset - Vålerenga

Slik vurderer vi VIF-spillerne etter poengdelingen mot Strømsgodset på Marienlyst.

KRISTOFFER KLAESSON - 6: Blir heller ikke i kveld satt på de store prøvene, og kan ikke lastes for målet til Friday. God og offensiv i feltet på defensiv dødball. Gjør en sterk reaksjonsredning på slutten av kampen.

CHRISTIAN BORCHGREVINK - 5: Klarte ikke fortsette i godformen han var i før kveldens kamp, og slet særlig offensivt. Godset var gode til å demme opp for høyresida til Vålerenga, spesielt i første omgang. Det fikk Borchgrevink kjenne på.

JONATAN TOLLÅS NATION - 6: Får mye å gjøre før hvilen, og har sammen med stopperkollega Näsberg flere viktige inngripener. Får ikke bidratt så mye i den offensive oppbyggingen.

IVAN NÄSBERG - 5: Spiller som Nation, men ikke like markant som kapteinen.

SAM ADEKUGBE - 4: Sliter mye defensivt i første omgang, og får ikke til å skape særlig med farligheter på venstresida i andreomgang. Hevet seg dog defensivt etter pause.

FREDRIK OLDRUP JENSEN - 4: Blir godt tatt ut av kampen før pause, og sliter med å komme inn igjen etter hvilen. Ikke like god som han pleier å være på midtbanen til Vålerenga.

HENRIK BJØRDAL - 7: Får omsider sitt første mål for sesongen etter en lengre god periode uten scoring de siste kampene. Spiller også Udahl gjennom alene med keeper etter pause. Vålerengas klart beste.

OSAME SAHRAOUI - 5: Veldig lite synlig før pause, mer med etter. Chipper Christensen nydelig gjennom før 1-1, og ganske god i andre omgang.

TOBIAS CHRISTENSEN - 5: Blir som resten av høyresida til VIF godt tatt ut før pause, men som resten av laget bedre etter hvilen. Skyter skuddet som gir retur på utligningen.

HENRIK UDAHL - 5: Jobber hardt som vanlig og presser godt når VIF står høyt. Kommer alene med keeper og blir uoppmerksom på hvor forsvarsspillerne er, og får ikke avsluttet. Kommer ikke til særlig gode sjanser ellers.

AMOR LAYOUNI - 5: Meget kvikk og påskrudd før pause, og utfordrer flere ganger og kommer til avslutninger fra kanten. Kunne fort ha scoret både ett og to mål før hvilen. Ikke like delaktig i andre omgang, men gjør en god kamp. Ut etter 78 minutter for Odin Thiago Holm.

ODIN THIAGO HOLM - : Inn etter 78 minutter. For kort tid for vurdering.

SEEDY JATTA - : Inn etter 81 minutter. For kort tid for vurdering.