Oppsal tok uventet poeng mot Vipers

(Oppsal - Kristiansand Vipers 30-30). Onsdagens største håndballoverraskelse kom da serieleder Vipers avga poeng i Oslo.

Av Adria Richvoldsen

Oppsal yppet seg mot serieleder Vipers Kristiansand og fikk med seg poeng i hjemmeoppgjøret etter 30-30 i eliteserien håndball for kvinner onsdag.

Vertene ledet med under ti minutter igjen av kampen, men en sterk sluttspurt så ut til å sikre to Vipers-poeng.

Oppsal ga seg imidlertid ikke og utlignet til 30-30 med et halvt minutt igjen på klokka. Vipers bommet i det påfølgende angrepet, og hjemmelaget hadde muligheten til å stjele med seg alle poengene i sluttsekundene da Vipers hadde tatt ut keeper, men avslutningen fra egen målgård snek seg utenfor stolpen.

Vertene jublet likevel som om de hadde vunnet da sluttsignalet lød. Poengtapet var Vipers' tredje (ett tap) denne sesongen.

Resultatet gjør at Oppsal nå har 12 poeng på 10.-plass, mens Vipers topper med 30 poeng.

Larvik knappet innpå Vipers-laget etter at vestfoldingene slo Stabæk 35-17 borte onsdag. Det gjør at serietoeren kun er poenget bak Vipers, mens Stabæk ligger på 11.-plass med fem poeng.

Serietreer Storhamar slo Tertnes 32-22 i sin kamp. (NTB)

Eliteserien håndball kvinner onsdag, 17. runde:

Oppsal – Vipers Kristiansand 30-30, Stabæk – Larvik 17-35, Tertnes – Storhamar 22-32, Byåsen – Sola 26-25.

Spilt søndag: Gjerpen – Glassverket 35-21, Molde – Fredrikstad 27-27.