Jæren tingrett.

– Bommet på åpningen til vaskehall

Kvinnen skal ha bommet på åpningen til vaskehallen og kjørt i murveggen.

En 24 år gammel kvinne fra Ålgård er tiltalt i saken som skal opp i Jæren tingrett den 16. september i år.

Omkring klokken 0.4.00 den 15. desember 2017 skal hun ha vært i en blomsterbutikk i et kjøpesenter på Ålgård.

Her skal hun ha forsynt seg med blomsterdekorasjoner, pyntegjenstander og gravlykter. Ifølge tiltalen ble flere av gjenstandene ødelagt i forbindelse med tyveriet.

22. februar i fjor var hun i en klesbutikk i et kjøpesenter i Sandnes. Her skal hun ha forsynt seg med en jakke til 699 kroner.

28. juni 2018 i fjor skal hun på nytt ha vært på det samme kjøpesenteret.

LES OGSÅ: Kvinne må betale millionbeløp tilbake til Nav

Løsnegler

Denne gangen skal hun ha forsynt seg med to sett med løsnegler, dusjsåpe og kremer til en samlet verdi av 830 kroner.

Natt til den 2. juli i fjor skal hun på nytt ha vært i blomsterbutikken på kjøpesenteret på Ålgård.

Også denne gangen skal hun ha forsynt seg med blomster, pyntegjenstander og gravlykter til en samlet verdi av 6227 kroner. Også denne gangen skal flere av gjenstandene ha blitt ødelagt som en følge av hendelsen.

Natt til den 27. juli i fjor skal hun ha vært på en bensinstasjon på Lura. Fra denne skal hun ha forsynt seg med to par solbriller til en samlet verdi av 398 kroner.

I forbindelse med tyveriet på bensinstasjonen skal hun kort tid forut for dette ha stjålet en bil i Sandnes. Hun skal ha kjørt bilen mens hun var påvirket av narkotiske stoffer.

LES OGSÅ: Gutt øvelseskjørte – mor mistet lappen

– Bommet på vaskehall

I det hun skulle kjøre inn i bensinstasjonens vaskehall skal hun ha bommet på åpningen og kollidert med murveggen slik at bilen hun skal ha stjålet ble skadet i fronten. For dette lyder tiltalen på uaktsom kjøring. Kvinnen skal også ha
ført den stjålne bilen uten å ha gyldig førerkort. Omkring klokken 19.30 den 29. oktober i fjor var hun på nytt i et kjøpesenter på Ålgård.

Ifølge tiltalen skal hun her ha forsøkt å stjele en blazer og en bukse fra en klesbutikk. Dette ved at hun skal ha tatt merkelappene av plaggene inne på prøverommet og tatt på blazeren under hennes egen fleecegenser og gjemt buksen
blant sine egne eiendeler. Ifølge tiltalen lyktes hun ikke med tyveriet da ansatte i butikken fattet mistanke og stanset henne før hun forlot denne.

27. mars i fjor skal kvinnen ha blitt pågrepet med narkotiske tabletter i Sandnes. Ifølge tiltalen skal hun da også ha gått rundt med en kniv med 12 centimeter langt knivblad i en bærepose.

Politiadvokat Emilie Lyngstad Netteland har tatt forbehold om å legge ned påstand om at kvinnen må erstatte skadene på bilen med inntil 29.000 kroner, samt inndragning av kniven og sperrefrist for erverv av førerrett.

LES OGSÅ: Banket mann som dro opp kjolen til kona