– Avdøde identifisert og pårørende varslet

Mannen som ble funnet død på Tananger tirsdag morgen er identifisert og de pårørende er varslet.

Klokken 12.00 tirsdag kom politiet med en ny pressemelding i forbindelse med mistenkelig dødsfallet på Tananger tirsdag morgen.

Der heter det at:

– Etterforskningen etter det mistenkelige dødsfallet på Tananger i dag fortsetter med full styrke. Dødsfallet betegnes fortsatt som mistenkelig.

– Politiet gjør nå tekniske undersøkelser i området ved funnstedet. Av taktiske hensyn kan vi ikke kommentere mulig dødsårsak, eller andre omstendigheter rundt hendelsen.

– Den avdøde er identifisert og pårørende er varslet. Det er likevel for tidlig å frigi navnet på vedkommende, skriver politiet.

Ønsker fortsatt tips

Politiet ønsker fortsatt tips i saken. Dersom noen har gjort observasjoner i Tananger-området i tidsrommet kl. 18.00 mandag kveld frem til kl. 05.00 i dag som kan være av interesse for politiet, kan dette formidles på telefon 02800
eller på e-post tips-rogaland@politiet.no.

– Politiet har stor forståelse for informasjonsbehovet i denne saken og vil komme med ny informasjon så snart vi har konkrete opplysninger som kan deles. Det vil bli sendt ut ny pressemelding klokken 15.00, skriver politiet.

Ble funnet av forbipasserende

Personen ble funnet like før klokken 05.00 natt til tirsdag.

Politiet meldte fra om etterforskningen på Twitter klokken 5.48 og opplyste da at de hadde funnet en livløs person.

– Vi fikk melding rett før klokken 5 og reiste til stedet. Der fant vi denne personen. Vedkommende ble erklært død på stedet av lege. Vi vet ikke hvem det er, sa operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB.

Omkring klokken 10.30 tirsdag kom politiet med en pressemelding i forbindelse med saken.

I denne står det at den døde mannen er i 20-årene.

Den døde mannen ble funnet i Havnealleen og det var forbipasserende som meldte fra.