Stavanger

Umotivert oilersslakt av bunnlaget Grüner

Oilers - Gruner 11-0 og 12-0. Selv om Oilers slaktet bunnlaget Gruner i helgens to kamper var ikke trener Matti Riekkinen fornøyd. Spillerne var rett og slett ikke motiverte.

- Det er vanskelig å motivere spillerne til skikkelig innsats når motstanden er så svak, sier Riekkinen. Den finske treneren og det sparsommelige publikummet i Siddishallen var vitne til en svak hockeykamp i går, selv om sifrene ble store. I den første perioden maktet Oilers bare å score en gang på Gruner. Oslo-laget kom forøvrig til Stavanger med bare to rekker. - Det er vanskelig å spille mot et lag som er så til de grader svake og defensive i tankegangen, sier Riekkinen. Ikke før i tredje periode var det tilløp til god hockey fra Oilers. I løpet av periodens ti første minutter hamret hjemmelaget inn fem pucker bak Gruners keeper. Riekkinen ville etter kampen ikke gi noen av sine utespillere godkjent, selv om det ble seier. - Den eneste som kan få godkjent denne helgen er keeperen vår. Han holdt i alle fall nullen i to kamper, sier finnen. Neste helg spiller Oilers på bortebane mot Ski. Kampfakta: Ishockey, 1.divisjon søndag Oilers - Gruner 11-0 (1-0, 4-0, 7-0) Siddishallen, 70 tilskuere Mål: Jarkko Ollikainen 3, Tomi Suoniemi 2, Nicklas Mider 2, Jari Kesti 1, Teemu Kohvakka 1, Robert Tronsvang 1, Trond Gundersen 1 Lørdag: Oilers - Gruner 12-0 (3-0, 6-0, 3-0 Siddishallen, 120 tilskuere Mål: Ollikainen 3, Martin Olsen 2, Jussi Salminen 2, Kesti 2, Mider 1, Kohvakka 1, Olli Hällfors 1