Sport

Sola har forlenget med to spillere

Onsdag offentliggjorde Sola Håndball at de har forlenget kontrakten med to av sine spillere inn mot den kommende sesongen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Hege Holgersen Danielsen og Frøydis Seierstad Wiik forblir Sola-spillere. Det melder klubben i en pressemelding onsdag.

Seierstad Wiik har signert en ny ettårskontrakt, mens Holgersen Danielsen blir å finne i den gule drakten de neste to årene.

– Hege Holgersen Danielsen har vært en veldig god spiller for oss de siste årene. Hun hadde en god sesong i fjor, så vi ønsket å signere henne på to år. De fleste som er faste i troppen ønsker vi å ha på to år, sier Sola-sjef John Harald Kåsen til RA.

Mangler to

Det jobbes nå med å få på plass de to siste brikkene i Sola-laget. Det kan skje raskt.

–  Vi har en god grunnstamme. Når Malin kom på plass var det bra. Vi jobber med en kantspiller og en venstrebakspiller. Vi er komfortable, men må ha en høyrekant på plass. Der har vi en del følere ute, så vi håper å få svar i løpet av relativt kort tid, sier Kåsen.

Unge spillere

Sola jobber med at det skal være en stor stall i treningshverdagen. Det vil gi lagets nye trener, Steffen Stormo Stegavik, en fordel.

– Vi kommer til å hente unge spillere for å fylle troppen. Primært fra egen junioravdeling. Vi må også se om det er i spillere i regionen som har lyst å komme. Vi ønsker en tropp på mellom 16 og 18 spillere på trening, sier Kåsen.

Sola-spillerne er fortsatt permitterte, og får ikke trene håndball.

Mer fra Dagsavisen