Helmørkt for Sandnes Ulf som tapte igjen

Sandnes Ulf og Jostein Ekeland nærmer seg nedrykkstriden med 3-0-tapet for Ull./Kisa borte søndag.

De lyseblå har kun tatt to poeng av sine siste 15 mulige og lekker som en sil bakover på banen.

Siden seieren over Grorud 3. oktober har laget sluppet inn 12 mål på de fem aktuelle kampene og det er fire poeng opp til kvalifiseringsplass til Eliteserien, men bare tre ned til Grorud på kvalifiseringsplass til nedrykk.

Om en ser på siste del av sesongen for Ulf ligner laget stadig mer en nedrykkskandidat i poengfangsten. Fortsetter problemene er det reelle muligheter for at klubben med den flotte nye stadion må skifte plass med Bryne i seriestystemet til neste sesong.

I søndagens oppgjør mot Kisa sendte Kristoffer Ødemarksbakken sendte hjemmelaget i føringen etter 18 minutter. Målet gjør at Ull/Kisa-angriperen står med tre mål denne sesongen.

Etter 32 minutters spill scoret Elias Sebastian Solberg for Ull/Kisa, og to minutter senere økte laget ved Ole Andreas Nesset.

Sandnes Ulfs Espen Berger pådro seg gult kort.

Tom Harald Hagen var dommer på Jessheim stadion.

4. november skal Sandnes Ulf møter Stjørdals-Blink.

Ull/Kisa – Sandnes Ulf 3-0 (3-0)
350 tilskuere.
Mål: 1-0 Kristoffer Ødemarksbakken (18), 2-0 Elias Sebastian Solberg (32), 3-0 Ole Andreas Nesset (34).
Dommer: Tom Harald Hagen, Brandval.
Gult kort: Espen Berger, Sandnes Ulf.