Sandnes Ulf

To spillere ferdige i Sandnes Ulf

Forrige sesongs kaptein er ferdig, det er også Ari Mohr Jonsson.

Sandnes — Tirsdag meldte Sandnesposten at Espen Hammer Berger er ferdig i Sandnes Ulf. Onsdag bekreftet klubben at både trønderen og Ari Mohr Jonsson er ferdige i lyseblått.

– Det er litt vemodig. Jeg er veldig takknemlig for tilliten fra klubben og støtten fra fansen. Sandnes har vært en fin plass for meg og min familie, og supporterne har stått bak oss i tykt og tynt selv om resultatene ikke har blitt som vi ønsket. Jeg vil takke hele Sandnes Ulf og ønsker klubben lykke til videre, så ses vi nok igjen, sier Hammer Berger til klubbsiden.

Han var kaptein i Steffen Landros første sesong, men ble fratatt kapteinsbindet. Det ble gitt videre til Aslak Falch, før Bjarne Berntsen kom inn. Han ønsket å ha utespiller Jostein Ekeland som lagets kaptein.

Ut døren får han følge av Ari Mohr Jonsson. Den færøyske spilleren har slitt med skader, men er nå ferdig på Øster Hus Arena etter fire sesonger i lyseblått.

– Jeg har blitt kjent med mange fine folk og kommer spesielt til å savne hverdagen med spillerne og trenerteamet. Det er virkelig en god gjeng. Det har vært en fornøyelse å spille på Øster Hus Arena og se utviklingen klubben har hatt siden jeg kom. Når det er sagt, er det utrolig skuffende at vi ikke har oppnådd målet om opprykk. Det er tungt, sier han til klubbens nettsted – og legger til:

– Jeg håper og tror at klubben vil ta det neste steget og når målet om opprykk innen de kommende sesongene. Ellers vil jeg takke fansen, trenerne, spillerne og alle folk rundt klubben for fire gode og lærerike år.

Etter det RA kjenner til pågår det reforhandlinger med flere spillere på Øster Hus Arena.

Mer fra Dagsavisen