Oilers endte sist – tapte også bronsefinalen

Det ble ikke helt den avslutningen på trenerkarrieren i Oilers som Mike Brandasu hadde håpet på, da hans U20-lag tapte semifinalen lørdag. Søndag var det bronsefinale mot Vålerenga, og også den endte med tap.

Oilers har i helgen arrangert finalehelgen av U20-NM, og det var store forhåpninger til vertslaget på forhånd i det som var trener Mike Brandasus avskjedshelg.

I semifinalen mot Sparta startet det strålende, da Oilers tok ledelsen 2-0 etter bare fem minutter. Senere i perioden tok laget også ledelsen 3-1, men en kollaps i midtperioden gjorde at Sparta snudde kampen og vant 5-4.

Det betød at Oilers møtte Vålerenga i bronsefinalen søndag formiddag. Der kampen mot Sparta startet på best tenkelige vis, startet bronsefinalen nøyaktig motsatt.

Jaget hele kampen

Vålerenga ledet 1-0 etter første periode, og scoret også først i midtperioden. Robin Mathisen reduserte midtveis i den andre perioden, men Vålerenga økte til 3-1 like etter.

Christian Wetteland reduserte igjen for Oilers helt på tampen av midtperioden, som gjorde at lagene gikk i garderoben på stillingen 2-3 før den tredje perioden.

Sju skudd var det Oilers fikk til i den tredje perioden, og knappe tre minutter før perioden var over tok hjemmelaget ut keeper i et forsøk på å få en utligning. Den kom aldri, og i stedet var det Tom Andre Christensen som satte inn dagens siste mål.

Dermed vant Vålerenga bronsefinalen 4-2 over Oilers, som endte på fjerdeplass. U20-finalen senere i dag, spilles mellom Frisk Asker og Sparta.