Sport

Sandnes Ulf ute av cupen - tapte mot Nest Sotra

Sandnes Ulf må nok en gang ut av cupen før den starter skikkelig. I andre runde mot Nest Sotra ble det nemlig tap 0-2.

Sandnes Ulf er definitivt ikke noe cuplag. Mot Nest Sotra på bortebane ble de nemlig slått ut i 2. runde. Akinbola Akinyemi scoret for hjemmelaget allerede etter 14. minutter av den første omgangen.På overtid økte hjemmelaget til 2-0.

– 2-0 scoringen til hjemmelaget kommer da vi gambler og sender alle mann alle fram på banen. Da kontrer de og scorer vinnermålet, sier trener Bengt Sæternes til RA.

Det var en meget skuffet trener etter kampen som nok en gang må se at Sandnes Ulf ikke er noe lag å regne med langt inn i cupen.

– Dessverre så er det sånn for tiden. Vi skulle gjerne vært med lenge vi, men da må vi ha en annen innstilling. I kveld var vi ikke proffe nok. Vi starter bra, men tror at dette skal gå greit, noe det langt i fra gjorde, fortsetter han.

Sæternes og hans lag visste svært godt hva som ventet på Sotra. De møtte et hjemmelag som kjemper i toppen av 2. divisjon.

– Vi hadde forberedt oss godt, men det holder dessverre ikke. Vi har skudd i tverrligger og produserer også en rekke andre gode sjanser, men det er målene som teller i fotball. Blant annet derfor er vi nok en gang ute av cupen.

Skapte sjanser

Sandnes Ulf produserte sjanser, også før hjemmelaget fra 2. divisjon tok ledelsen. Tomas Kristoffersen skrudde et frispark rundt muren, men ballen traff på utsiden av nettveggen. Da hjemmelaget tok ledelsen hadde Sandnes Ulf vært det beste laget.

Midtveis i første omgang ble Remi Johansen skadet, han ble erstattet av Vidar Nisja. Minutter etter byttet var Kent Håvard Eriksen bare en skotupp unna å utligne, men det ville seg ikke for gjestene.

Presset i andre omgang

Sandnes Ulf jaget utligning i hele andre, men klarte aldri å overliste hjemmelagets keeper, Martin Sanchez-Olsen.

Gjestene fra Sandnes presset på mot slutten av omgangen, men så skjedde det som ikke skulle skje. Nest Sotra kontrer og øker til 2-0. Johnny Furdal mottar en ball inne i boksen. Han dribler av keeper og banker ballen i nettet. Dermed var kampen over, Nest Sotra vinner 2-0 og Sandnes Ulf må konsentrere seg om serien.

Tråkket over

Allerede etter 23 minutter måtte Sæternes gjøre bytte på laget. Remi Johansen pådro seg en overtråkk og måtte forlate banen. Inn kom Vidar Nisja.

– Jeg har ikke fått sjekket hvor alvorlig det er, men vi får ta en opptelling når det nærmer seg kamp på søndag. Nå får vi konsentrere oss om serien, men vi skulle mer enn gjerne også hatt cupen med oss. Dessverre var vi ikke gode nok til å vinne på Sotra, avslutter en skuffet trener.

Kampfakta, 2. runde NM

Nest Sotra-Sandnes Ulf 2-0 (1-0)

Mål: 1-0, 14 min, Akinyemi, 2-0, 90 min, Furdal

Gult kort: Johnny Furdal og Szymon Walczak, Nest Sotra.

Dommer: Andre Arnholdt, Erdal IL

Tilskuere: 262

Sandnes Ulf (4-4-2): Sahlgren, Vevatne, Nielsen, Geertsen, Sola, Zajic, Kristoffersen, Kryger (Miljeteig fra 77), Johansen (Vidar Nisja fra 23), Eriksen (Skartun fra 63) og Sellin.