Sport

Tommy Kristiansen ferdig i Oilers

Tommy Kristiansen bekrefter selv på sin egen Instagram-profil onsdag kveld at han er ferdig i klubben etter fire år. Dermed forlater nok en stor profil årets serie- og cupmester.

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter fire suksessfulle år, 246 kamper, 186 poeng og 795 utvisningsminutter har Tommy Kristiansen blitt en ordentlig yndling blant Oilers-fansen. Men som Mark van Guilder, Dan Kissel, Ruben Smith og Christian Dahl-Andersen spilte sarpingen sin siste kamp for Oilers borte mot Frisk Asker tirsdag.

– Jeg vil takke for fire fantastiske år i Stavanger. Jeg har fått venner jeg vil ha med meg resten av livet. Men nå blir det nye utfordringer som venter. Takk for alt, Stavanger Oilers, skriver Kristiansen på sin Instagram-profil onsdag kveld.

Kristiansen er blant dem som skal delta i hockey-VM i mai, og som slutter seg til Petter Thoresens tropp over påsken. Som RA tidligere har skrevet er det utlandet som frister mest for Kristiansen, og da er det passende å gjøre det godt i VM.

– Ja. Jeg har pratet med Sparta. Det vil jeg gjøre etter hver sesong. Jeg prater med Oilers også, men målet mitt er utlandet. Jeg vet det er klubber som har vært å sett på meg nå. Så får jeg sannsynligvis en sjanse i VM. Jeg har ikke hastverk med å signere noe nå, sa Oilers-stjernen da han snakket om fremtiden i slutten av mars.