Sport

To nye millionavtaler for Viking

Viking har i dag signert to nye sponsoravtaler med Atea og Coop som vil gi klubben millioninntekter.

Følg RA Sporten på Facebook!
Mandag er det seriestart for Vikings del borte mot Vålerenga, men allerede i dag er det full jubel i Jåttåvågen da klubben har signert to nye sponsoravtaler, som vil gi millioninntekter til en slunken klubbkasse.

Viking har signert ny draktavtale med Atea, og samtidig er det klart at Coop går inn på shortsen og sokkene. Kombinasjonen av disse avtalene gir millioninntekter for Viking.

Atea fortsetter samarbeidet med oss og pryder årets drakt. Samtidig tar Coop i år steget opp og inn på årets Viking-drakt, og shorts og sokker blir i år pyntet av den nydelige Coop-logoen. Det er nok en stor og viktig avtale for Viking fotball, sier salgssjef Kjartan Salvesen i Viking.

LES OGSÅ: Den vanskelige spådommen