Sport

– Sandnes Ulf kan være interessant

Agent Stig Lillejord bekrefter at Sandnes Ulf har forespurt om Kjell Rune Sellin, men at partene ikke har kommet lenger enn til interessestadiet.

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter at Pontus Engblom pøste inn mål for Sandnes Ulf i to år, valgte svensken å ikke fornye kontrakten sin etter sesongen. Dermed må Sandnes Ulf ut på spissjakt, og det nyeste tilskuddet til den jakten er Sandefjord-spiss Kjell Rune Sellin.

– Det er helt riktig at Sandnes Ulf har henvendt seg til oss, og vi har takket for henvendelsen. Vi har imidlertid ikke kommet lenger enn at de har registrert sin interesse for Kjell Rune, sier agent Stig Lillejord til RA.

LES OGSÅ: Han kan erstatte Engblom i Sandnes Ulf

Grundig vurdering

27-åringen scoret 14 mål for Sandefjord i årets sesong, men har ikke kommet til enighet med klubben om en ny kontrakt foreløpig. Det er en situasjon Lillejord og Sellin tar med ro.

– Nå som vi er i den situasjonen vi er i, kommer vi til å samle så mye informasjon vi kan og bruke tid på å avgjøre hva som er best for Kjell Runes videre karriere. Vi skal gjøre en grundig vurdering av hvilke tilbud vi har på bordet, før vi tar en avgjørelse, sier han.

Lillejord sier at det er mange faktorer som spiller inn før de vil ta en avgjørelse.

– Det er Kjell Rune som skal spille fotball, og i samråd med familien er det mange aspekter å tenke på. Både sportslig og familiært, og så spiller selvfølgelig også økonomien en rolle oppe i det hele, sier Lillejord.

LES OGSÅ: – Et godt steg for meg hvis jeg får muligheten

– Ikke negativt å gå til Ulf

Han forteller at de ikke har kommet til det stadiet at de har begynt å diskutere med andre.

– Vi har en god dialog med Sandefjord, men ellers er vi ikke der at vi har begynt å diskutere økonomi og konkrete tilbud med andre klubber, sier han.

Etter det RA erfarer er det også andre klubber inne i bildet.

– Som sagt er det mange ting som skal vurderes, og Sandnes Ulf er med i de vurderingene. Det er ikke negativt å gå til Sandnes Ulf, som vi forventer igjen skal kjempe om opprykk. Kjell Rune kunne gjort en god jobb der. Hvis vi finner ut at det er interessant for oss, kan det hende han ender opp i Sandnes. Men så langt har vi ikke tenkt ennå, sier Lillejord.

LES OGSÅ: Sæternes og Ulf utsetter prat om forlengelse

Nyeste fra Dagsavisen.no: