Sola ikke i nærheten mot Storhamar

Etter nesten to måneders pause var Sola tilbake på parketten onsdag kveld, men det ble ikke noe hyggelig gjensyn med Eliteserien. Storhamar kjørte over Sola, og vant til slutt hele 35-20.

Heidi Løke og Storhamar kom best i gang hjemme mot Sola, uten en gravid Camilla Herrem. Dermed ble det ikke noe mestermøte denne gangen heller, da Løke ikke spilte når lagene møttes i serieåpningen i Åsenhallen.
Storhamar scoret fire mål før Sola fikk sitt første for kvelden, men gradvis spiste bortelaget seg inn igjen i kampen. Etter det første kvarteret var det to mål favør Storhamar, men tre-fire minutter senere hadde det forspranget økt til seks mål på stillingen 12-6.
Sola fikk seg summet seg noe, og gikk til pause bare fire mål bak på 16-12.
Også den andre perioden startet med fire strake mål fra Storhamar, som dermed økte ledelsen til åtte mål. Det skulle vise seg umulig for Sola å ta igjen, og ut over i omgangen bare fosset hjemmelaget Storhamar ytterligere i fra. Til slutt endte det med en overlegen 35-20-seier til Storhamar.
Tonje Nøstvold ble Solas toppscorer med åtte mål.