Roganytt

Politiloggen: Flere voldshendelser

Natt til lørdag har ikke akkurat vært rolig i politidistriktet.

Politiet melder om flere hendelser i Sør-Vest politidistrikt fredag kveld og natt til lørdag.

  • Klokken 00.46 fikk politiet melding om flere person som slåss i Hundvåg i Stavanger. En person skal utgitt seg for å være politimann – noe han ikke var. En ungdom ble funnet på bakken, og har muligens vært bevisstløst, melder politiet. Han ble sendt til legevakten. Undersøkelser på stedet førte til pågripelse av en mann i 30-årene. Dette var den samme mannen som utga seg for å være politiet. Sak er opprettet.
  • I 3-tiden fikk politiet melding om at den drosjesjåfør ble slått i hodet av en kunde i Myrveien i Stavanger. Politiet søkte etter gjerningsmannen uten funn. Det ble tatt avhør og politiet opprettet sak. Drosjesjåføren framsto uskadd, melder politiet på X.
  • I 3-tiden melder politiet om en mann som urinerte foran en politibil på Bryne. Sak opprettet.
  • I 2-tiden fikk politiet melding om en gjest som utøvde vold mot en person på et utested i Vågsgata i Sandnes. Politiet tok avhør av fornærmede – som hadde mindre skader, og opprettet sak.
  • I 2-tiden ble en mann bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha vært både full og aggressiv, samt truende mot en vakt.
  • I 1-tiden returnerte en gjest som var bortvist fra Stavanger sentrum, og brøt dermed pålegget han var gitt. Han ble Innbragt til arrest og sak ble opprettet.
  • Fredag kveld rykket politiet ut til Stangeland i Sandnes i forbindelse med en voldshendelse. En mann på stedet hadde skader i ansiktet og på kroppen, men var våken og bevisst. Politiet lette etter navngitt mistenkt, samtidig som de ble startet med avhør og sporsikring på stedet.

Mer fra Dagsavisen