Roganytt

Mann skal ha hatt 2003 gram med hasj

Skal ha hatt betydelige mengder hasj i boligen sin.

Det er statsadvokat Arvid Malde som har tatt ut tiltale mot en 29 år gammel mann.

Den lyder blant annet på at han skal ha oppbevart narkotika. 3. juli i fjor skal han i boligen sin på Klepp ha oppbevart 2003,36 gram hasj. Ifølge tiltalen er overtredelsen grov med tanke på hva slags stoff den gjelder, mengden og overtredelsens karakter.

14. februar i fjor skal han også ha truet en mann med kniv og sagt «sier du det en gang til så smeller det». I forbindelse med dette skal han også ha slått vedkommende i ansiktet slik at fornærmede fikk knekt og/eller slått ut en eller flere tenner.

23. juni i fjor, omkring klokken 10.00, skal han ha utøvd vold mot ektefellen ved at han holdt henne rundt halsen og slepte henne bakover.

Saken skal opp i Sør-Rogaland tingrett 3. mai i år. Det er tatt forbehold om å legge ned påstand om erstatning/oppreisning til fordel for de fornærmede.

Mer fra Dagsavisen