Roganytt

Travel natt for politiet: Branner, vold og stikkskade

Branner, stikkskader og vold er noe av det politiet var involvert i natt til første nyttårsdag.

Politiet fikk en melding om brann på Sola før klokken 19.30, og det viste seg at huseieren var bortreist. Ingen ble meldt skadet.

Kort tid etter rykket nødetatene ut til Randaberg. Der hadde de fått melding om røykutvikling i en nedgravd søppelcontainer.

I løpet av 2022s første time var det røykutvikling i enda en bolig på Sola. Husets eier skal ha gått ut for å se på fyrverkeri. Eieren ble avhørt av politiet, og sak er opprettet.

Like over midnatt begynte en bil å brenne i Torneroseveien i Sandnes. Det var fare for spredning til et nærliggende hus, og noen vinduer sprakk grunnet varmen.

I Stavanger var det røykutvikling fra et tak i Nedre Banegate like over midnatt. Det skal ha vært en liten ulmebrann under takplatene etter en rakett hadde landet på taket.

Tre menn i 20-årene ble påført skader, og ble med ambulansen for en sjekk, etter slagsmål i Musegata i Stavanger. En av de skadde hadde mistet to tenner, den andre hadde kutt i hodet og den tredje var blodig.

I 2021s siste time kjørte en taxi i en lyktestolpe ved rådhuset i Sandnes.

En mann hadde stanset et kjøretøy i Gauselveien i Stavanger, og skal ha slått den kvinnelige føreren av bilen da hun nektet ham å sitte på. Mannen i 50-årene ble pågrepet av politiet.

En mann var på bussen med noe som skal ha vært stikkskader i en hånd. Han ble tatt hånd om av helsevesenet, mens den mistenkte 32-åringen ble innsatt i arresten.


Mer fra Dagsavisen