Stavanger

Fire i arrest, mange bortvist

Regn og vind la ingen demper på festlighetene i Stavanger sentrum. Politiet har hatt en travel natt til søndag.

Første lørdag etter julehøytiden ble travel, og preget av berusede personer som ikke maktet å styre verken alkoholinntak eller oppførsel.

- I perioden mellom klokken 02.00 og 05.00 var det en rekke ordensforstyrrelser i Stavanger sentrum. Fire personer ble satt i arrest i beurset tilstand, mens det ellers var en rekke bortvisninger, melder operasjonsleder i Rogaland politidistrikt.

To menn på 19 og 20 år ble også pågrepet for knivtrusler i drosjekøen i samme tidsrom. En av disse er også mistenkt for vold mot politiet.

Her er utdrag av politiloggen for lørdag kveld og natt til søndag:

03:44 Nærbø: Melding fra beboer i Njærheimsvegen på Nærbø om innbruddstyv inne i huset. Patrulje på stedet for søke etter gjerningsmann.

0317 Lurahammeren: Vekter rykket ut til innbruddsmelding fra Lurahammaren skole. Innbrudd bekreftet. Patrulje også på stedet for å søke etter gjerningsmann. Vedkommende ble ikke funnet.

02:10 Stavanger sentrum: Melding om trusler med kniv i drosjekø i Stavanger. To menn, 19 og 20 år, pågrepet. Den ene mistenkt også for vold mot patruljen.

2210 Ræge: Trafikkuhell. Melding om bil som hadde kjørt av veien og havnet på taket. Uvisst om det er personskade.

21.00 Forus: Grovt tyveri fra speiderhus. Knust vindu på baksiden. Uvisst om noe er stjålet.Politiet har vært på stedet. Ønsker tips på 02800.

Mer fra Dagsavisen