Stavanger

Maaseide/Glesnes røk ut i Paris

Kathrine Maaseide/Susanne Glesnes røk ut etter tap i første runde av Grand Slam-turneringen i Paris torsdag.

Maaseide/Glesnes tapte 0-2 (14-21, 17-21) for russerne Urjadova/Sjirjajeva i den siste gruppespillkampen, men gikk likevel videre. I første sluttspillrunde ble det imidlertid 1-2-tap (17-21, 21,17, 10-15) for australierne Barnett/Cook.

- Vi rotet det til med personlige feil i tredje sett. Det ville de ikke fått fra oss hvis vi hadde en litt bedre dag. Vi har klart å komme oss videre fra puljene i Grand Slam-turneringene så langt i år, men vi spiller fortsatt variabelt. Vi må prøve å holde konsentrasjonen lenger. Vi gjør mange bra ting, men plutselig kommer det noen personlige feil, sa Maaseide til NTB.

Også Håkedal/Tørlen avanserte til cupspillet etter 2-0-seier (21-16, 21-19) over det greske paret Koutroumanidou/Tsiartsiani i sin gruppes siste kamp fredag.

Men gleden varte ikke lenge. I 1. runde ble det tyske paret Goller/Ludwig for sterke. Tyskerne gikk videre i turneringen etter seier 2-0 (21-19, 21-16).

Nå ser de norske sandvolleyballspillerne fram til Grand Slam-turneringen i Stavanger i neste uke.

- Det var en veldig positiv opplevelse for oss i fjor, og vi gleder oss. Vi må få nullstilt oss etter litt kjedelige tap i dag, sa Kathrine Maaseide.

Mer fra Dagsavisen