Stavanger

Tapte mot Haugaland

Stavanger - Haugaland 35-36. Trener Mats Kardell var fornøyd med mye tross tap i gårsdagens treningskamp mot Haugaland.

Treningskampen i Gautesetehallen i går gikk over tre perioder av 25 minutter. En skikkelig blackout i den første ødela mye av kampen for Stavanger.

- Vi ledet 6-4. Så gikk vi tolv minutter uten å sette en eneste scoring. Samtidig laget Haugaland tolv mål. Det ødela mye for oss resultatmessig, sier Kardell.

Likevel hadde ikke resultatet noen stor betydning. Stavanger benyttet 20 spillere og Kardell kjørte en ganske så sosial linje på byttene.

- Jeg følte jeg fikk mange svar i denne kampen. Det var nyttig. Vi skal møte Haugaland igjen på bortebane kommende tirsdag. Da tar jeg ikke med rubbel og bit av spillere. Det blir mer topping, varsler han.

Ledet litt

Svensken var spesielt fornøyd med to ting etter gårsdagens kamp: Strekene Ronnie Smedsvik og Morten Skogen var gode offensivt. Samtidig glimtet Stavanger tidvis til med god håndball.

- Vi hentet faktisk opp Haugalands ledelse mot slutten og ledet kampen en periode, sier Kardell.

Jobber med helheten

Med seks uker igjen til seriestart, er det nå helheten han kommer til å jobbe mest med.

- Vi må få satt forsvaret skikkelig. Det vil gi oss muligheter til kjappe overganger. Samtidig må vi jobbe med angrep mot etablert forsvar. Selv er jeg rimelig fersk i jobben, og er inne i en prosess hvor jeg får mange svar fra spillerne. Alt innsnevres mot å finne de rette folkene på de rette plassene.

Mer fra Dagsavisen