Stavanger

Per Magne Kleppestø

Per Magne Kleppestø har sendt inn låter fra prosjektet "Jokkalahey".

Mitt navn er Per Magne Kleppestø. Jeg har drevet med musikk fra barnsben av, og komponerer forskjellige typer musikk, spiller gitar, bass, trommer, og vokal. Mitt innsendte materiell ertre låter som er valgt ut av 16 aktuelle fra prosjektet "Jokkalahey", hvor musikken i helhet er laget av meg. Opptakene er spilt inn på vanlig bærbar kassettspiller.

Når jeg komponerer denne type musikk så har jeg et bilde og en stemning som jeg ønsker å utrykke og formidle, og siden det ikke er "ord i vanlig forstand" så får lytter også muligheten til å la seg inspirere til og bruke sin egen kreativitet til å danne egne bilder, tanker og opplevelser i forhold til lyderingen/melodien som blir formidlet. Lyderingsvokalen kan sammenlignes/ses på som et abstrakt bilde som danner seg i lytters tanker mens en hører musikken. Den enkelte sang har sin faste lydering og lik fremførelse hver gang den blir formidlet.

På disse låtene er det for anledningen "samlet sammen en gjeng". Ian på gitar, Sølve på bass, Dag Walter på trommer, og meg Per Magne på vokal og gitar/sologitar.

LYTT OG LAST NED

Mer fra Dagsavisen