Stavanger

Stor kø for de siste billettene

Inger Egeland sikret seg de siste billettene til første Vikingkampen på ny stadion. Av de rundt 50 som sto i kø utenfor Vikingbutikken, måtte de fleste belage seg på å se kampen på TV.

- Kjempeherlig. Jeg gleder meg kjempemye, smiler Inger Egeland. Hun tar ivrig imot de siste plassene til Vikings kamp mot Molde på lørdag. Bak henne er minespillet andreledes. Slukkøret vender de fleste hjem uten gyldig pass til Stavangers nye storstue.

De første i køen var på plass allerede kvart på ni. Salget startet elleve.

- Jeg har stått her i snart to timer. Synes informasjonen om billettsalget har vært for dårlig. Ingen annonser eller noe. At jeg fikk rede på dette var helt tilfeldig da jeg var her og tippet i går, sier Arvid Bjørheim. Han var fjerdemann i køen, og kan glede seg til lørdag. Han går ellers på de fleste hjemmekampene.

Ikke heldig

@$:Petter Bøe var ikke like heldig.

- Får ta det igjen til neste kamp. Tror det kan bli like kaotisk da, så det er nok best å kjøpe seg sesongkort, smiler Bøe.

@$:De 45 plassene som solgtes var uavhentete bestilte billetter. I forkant av kampen har betjeningen på Vikingbutikken opplevd nesten cupfinaletilstander.

- Det har vært stor rift. Etter ryktet gikk om at kampen var utsolgt fikk vi mange nye venner, og folk jeg ikke hadde hørt fra på lenge tok plutselig kontakt, smiler Thomas Moy.

Mer fra Dagsavisen