Politiet: Mye fyll, tull og slåssing

60-åring i basketak med vekter, brynebu gikk på motorveien.

Sør-Vest politidistrikt melder om en travel natt med mye fyll, tull og slåssing, spesielt i Stavanger sentrum.
I Kirkegata ble en mann tatt for urinering og anmeldt. Fra Vaisenhusgata ble det rapportert om en sovende mann, og i Klubbgata måtte politiet hjelpe en mann som ikke greide å ta vare på seg selv.


I og utenfor utestedene ved Skagenkaien var det også mye sjau. To menn i 20-årene var i basketak, noe som også involverte to dørvakter. Dørvaktene oppgis å være fornærmede i saken. I Verksgata ble det også bråk, der en 60 år gammel mann sloss med en vekter. Enda mer slåssing fant sted på Skagenkaien da seks personer røk sammen i det som politiet kaller en kaotisk situasjon.

I 02.30-tiden fortsatte bråket i samme område. En baransatt kranglet med gjester inne på et utested og kastet en stol mot dem.

Og fra Breivikveien ble det meldt om full fest hele natten.

Også utenfor sentrum har det vært tull og bråk. Ifølge vitner prøvde en kvinne å knuse ruter i Veritasbygget på Kalhammeren med et brannslokkingsapparat. Kvinnen ble ikke funnet, og brannslokkingsapparat er tømt i alle etasjer.
Om brynebuen i begynnelsen av 20-årene hadde fått nok av bråket i byen, vites ikke, men han fant det i hvert fall for godt å begynne å gå hjem over. Fra sørgående løp på motorveien fikk politiet melding om den vandrende jærbuen, og en patrulje tok kontakt med ham. En kompis av mannen kom til unnsetning og fikk kjørt ham hjem til Bryne.