Nyheter

Vaksine-SMS ut til 5000 nye innbyggere

Stavanger kommune sender vaksine-meldinger til de som har oppdatert informasjonen sin i kontakt- og reservasjonsregisteret.

I april sendte kommunen ut SMS om vaksineregistrering til alle innbyggere mellom 18 og 64. Nå sender vi ut 5000 nye meldinger til de som har oppdatert informasjonen sin i kontakt- og reservasjonsregisteret.

Du som ønsker vaksine skal klikke på lenken i tekstmeldingen, registrere deg og fylle ut egenerklæringen. Hvis du takker ja til vaksine, vil du få en ny SMS med tilbud om vaksine når det er din tur til å vaksineres, skriver kommunen på sin nettside.

Du skal ikke registrere deg dersom:

  • Du ikke ønsker vaksine
  • Du har fått vaksine (en eller to doser)
  • Du har en avtale med fastlege

Stavanger kommune har startet massevaksineringen, og akkurat nå, per 28. mai vaksinerer Stavanger kommune aldersgruppen 55–64 år.

Vaksinestatus:

Uke 22: I uke 22 er Stavanger kommune tildelt 10.100 doser Pfizer-vaksiner. Av dette er rundt 5000 dose 1-vaksiner til prioriteringsgruppe 8, cirka 4000 er dose 2 som fastlegene skal sette på sine pasienter og 900 er dose 2 for dem som har fått AstraZeneca.

UKE 23: For denne uken er Stavanger kommune tildelt cirka 7900 doser Pfizer-vaksine. Cirka 3500 av dette er dose 1-vaksiner til prioriteringsgruppe 8. Cirka 4400 er dose 2-vaksiner som fastlegene skal sette på sine pasienter.