Nyheter

Setter opp rute mellom Stavanger og Oslo

Ruten åpner i midten av desember.

Det annonserte flyselskapet Wizz Air i en pressemelding mandag.

Fra 15. og 17. desember tilbyr lavprisselskapet to nye innenriksruter i Norge. Den ene ruten, med oppstart 17. desember, går mellom Oslo og Stavanger og den andre, med oppstart 15. desember, mellom Oslo og Harstad/Narvik.

Ruten mellom Oslo og Stavanger skal gå to ganger daglig, mens ruten mellom hovedstaden og Harstad/Narvik skal gå «daglig», opplyser selskapet i en pressemelding.

LES OGSÅ: Treningssenter tar grep for å begrense smitte

Tolv innenlandsruter

Det er under en måned siden Wizz Air annonserte åpningen av syv nye ruter og en base i Trondheim. Etableringen av de to nye rutene til Stavanger og Harstad/Narvik gjør at selskapet nå tilbyr totalt tolv norske innenlandsruter, skriver selskapet i pressemeldingen.

– Det er en glede å kunngjøre ytterligere to norske innenlandsruter. Vi vet hvor viktig det er for nordmenn å se familien sin i julen, og at fly er den tryggeste og mest bærekraftige transportmåten for nettopp dette, sier József Váradi, konsernsjef i Wizz Air i pressemeldingen.

– Wizz Air var blant de første til å innføre strenge smittevernstiltak i våres, og jobber kontinuerlig med å tilby en trygg reise om bord på våre fly. Jeg håper at våre lave priser og praktiske rutetider vil bidra til mange fine julefeiringer rundt om i Norge. Introduksjonen av to nye ruter betyr at flere passasjerer kan dra nytte av våre lavprisforbindelser. Vårt WIZZ-team ser frem til å møte reisende ombord på flyene våre, selv i disse vanskelige tider, legger han til.

LES OGSÅ: Smittetallet går ned i regionen

Hygiene- og smitteverntiltak

Flyselskapet skriver i pressemeldingen at de har lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helsen og sikkerheten til passasjerer og mannskap i forbindelse med koronapandemien.

Blant annet er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind under hele flyvningen, mens kabinpersonalet også bruker hansker. Flyene gjennomgår jevnlig en desinfiseringsprosess, og i henhold til deres egen rengjøringsplan blir alle selskapets fly desinfisert daglig, opplyser de i pressemeldingen.