Nyheter

Politilogg: Dette skjedde natt til søndag

Mann knivstukket på Storhaug. Skremmende dame på Sola sparket i stykker celledøren. Sjåfør som framsto ruspåvirket krasjet i lyktestolpe.

###

Stavanger 22.17: Politiet rykket ut til Vikedalsgata hvor en person skal ha blitt knivstukket i armen. Vedkommende ble fraktet til sykehus. Politiet har forsøkt å avhøre fornærmede, en mann i slutten av 20-årene, og søker etter gjerningsmann. Ikke kommet noe nærmere en gjerningsperson. Sak opprettet.

Stavanger 22.40: Melding fra utested om at en mannlig gjest i 20-årene var beruset og ikke klarte å oppføre seg. Politiet fikk kontakt med mannen. Han var lite samarbeidsvillig og satte seg til motverge, og ble innbrakt til arresten og anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

Sola 00.06: En dame oppførte seg skremmende og ufint på Sandesletta. Politiet kjørte til stedet og fikk kontakt med dama i slutten av 20-årene. Hun var lite samarbeidsvillig og sparket og spyttet på politiet. Under inntransport til arrest sparket hun i stykker celledøren i politibilen. Hun ble pågrepet og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann og skadeverk.

Stavanger 00.20. Politiet kom over fire menn i alderen 18–21 år som var beruset og ikke klarte å oppføre seg i sentrum. Den ene av disse ble anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted og samtlige ble bortvist fra sentrum.

Stavanger 00.20: En mann på 18 år blir bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand. Politiet traff samme mann igjen og han kom da med mange ukvemsord til patruljen. Han ble innbrakt til arresten, og anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann og nektet å etterkomme pålegg.

Stavanger 02.40: Politiet kontrollerte et kjøretøy i Nordvald Frafjords gate. Fører, mann i midten av 20-årene, hadde ikke gyldig førerkort. Eier av bilen, mann i slutten av 20-årene, var passasjer i bilen. Han blir anmeldt for overlatelsesmedvirkning.

Stavanger 05.17: Trafikkuhell i Tastamyrveien der et kjøretøy hadde kjørt inn i en lyktestolpe. Det var en person i bilen, og han framsto uskadd, men ruspåvirket. Han ble kjørt til SUS for sjekk og nødvendige prøver ble tatt. Bilen ble tauet bort. Sak opprettet.

LES OGSÅ: 82 nye bekreftede koronatilfeller siste døgn