Nyheter

Kvinne døde etter å ha blitt angrepet på gravlund

En mann er siktet for drap etter at han skal ha angrepet en kvinne på en gravlund.

Det melder politiet i en pressemelding onsdag morgen.

Kvinnen som tirsdag ble funnet livstruende skadet på en gravlund i Haugesund ble natt til i dag erklært død. De nærmeste pårørende er nå varslet, men det er for tidlig å frigi navnet til avdøde av hensyn til øvrige pårørende.

– Politiet kan bekrefte at kvinnen er i 60-årene, sier politiadvokat Marte E. Lysaker.

Mannen i 40-årene som i går ble pågrepet på åstedet er nå siktet for drap. Han vil etter planen bli avhørt i løpet av dagen.

–  Det er ingenting som tilsier at fornærmede og siktede hadde en relasjon, opplyser Lysaker.

Ønsker fortsatt tips

Politiet etterforsker saken videre med full styrke, både taktisk og teknisk. I tillegg til kriminalteknisk åstedsundersøkelse og rundspørring i området, ble det i går foretatt en rekke vitneavhør i går kveld og dette arbeidet vil fortsette videre i dag. Det er fortsatt interessant for politiet å komme i kontakt med de som har opplysninger knyttet til hendelsen. Politiet tar imot informasjon på telefon 02800.

Benedicte Storhaug er bistandsadvokat for de etterlatte.