Nyheter

Derfor får du ikke papiravisen i dag

Grunnet bilhavari er det dessverre ingen abonnenter som mottar dagens utgave av RA.

Dessverre er det ingen lesere som får papiravisen i postkassen tirsdag. Avisen blir etterlevert neste virkedag.

Årsaken er bilhaveri. RA trykkes i Oslo og transporteres deretter til vårt distrikt.

RA tar grep

– Det er Schibsted, som også eier vår konkurrent Stavanger Aftenblad, som står for trykk, transport og distribusjon av Rogalands Avis. Etter at de la ned trykkeriet i Stavanger, har leveringen vært altfor dårlig. Dette går dessverre ut over våre lesere, noe vi sterkt beklager, sier Eirik Hoff Lysholm, administrerende direktør i Mediehuset Dagsavisen og Rogalands Avis.

– Selv om RA har stor vekst digitalt og alle abonnenter har tilgang til alt innhold på våre nettsider og gjennom vår eavis, som er en nøyaktig kopi av dagens papiravis, er det mange som fortsatt foretrekker å lese oss på papir. Da er vi avhengige av leverandører som leverer. Sist torsdag ga vi beskjed til Schibsted at vi opplever den sviktende leveransen fra trykkeriet i Oslo til Stavanger som uholdbar, og at vi mener vi juridisk kan ha rett til å tre ut av trykkeriavtalen, sier Lysholm.

– Vi har krevd flytting av trykkerioppdraget til Schibsteds trykkeri i Bergen og felles transport derfra til Stavanger sammen med Aftenbladet, noe vi tror vil gjøre leveringen vesentlig tryggere. Dette må på plass snarest. I tillegg reiste jeg i dag tidlig til Stavanger for å møte ledelsen i Dalane Tidende og Nordsjø Media for å undersøke muligheten for å flytte RA-trykkingen ut av Schibsted og over til Rogalands eneste gjenværende avistrykkeri, i Egersund, sier Lysholm.

Les e-avisen på nett

Husk at du kan lese papiravisen som e-avis via våre nettsider.

E-avisen finner du ved å klikke her.

Man kan også lese e-avisen i RA Dagsavisens app. Klikk på følgende lenker for å lase ned appen.

Google play