Nyheter

Her «snapper» pop-idolet Stavanger

Omtrent slik ser det ut når Nordens svar på Justin Bieber, Isac Elliot, frir til publikum – og de var det mange av.

– Let's make the worlds best snap, sa Isac Elliot, og slik ble det mens skingrende ungpikehyl skar gjennom marg og bein på Torget.

For mens hele verdens Justin Bieber ikke kommer til Forus travbane før i juni, dukket Nordens Justin Bieber opp allerede torsdag kveld på Torget. Og med han, ganske mange tusen såkalte «ellioteers», altså fans av Finlands store sønn. Nei, far, ikke Matti Nykänen.

Det var heller ikke første gang Isac Elliot varmet pikehjerter i Stavanger. Så derfor:

– Hello, Stavanger, I'm glad to be back!

Og det var jammen publikum glade for også.

Sykdom

Kurt Nilsen måtte kaste inn håndkledet på grunn av sykdom, men resten av artistene gjorde sitt for å få Alexander Kielland til å gynge på sokkelen.

Tidligere Idol-artister og syngende programledere får likevel ha oss unnskyldt, det var ikke Sandra Lyng og Atle ungdommen var kommet for å se.

På plakaten sto også Jesper Jenset og Tungevaag & Raaban. Og på Torget sto mange tusen. 10.000 er i hvert fall et anslag. Andre mente 5000. Kanskje med en overvekt av unge jenter, men bare kanskje. Det var mange halvkalde foreldre også.

Tilbake på Torget

Vinterlyd er en konsertturné i forbindelse med Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, Krafttak mot kreft.

Vinterlyd arrangeres for 12. gang. Over 10.000 kom til konserten utenfor Stavanger konserthus i fjor. Men i år var altså Vinterlyd tilbake på Torget.

– Det handler om logistikk, det er lettere å få ting opp å gå og få oversikt over området. I tillegg handler det om sikkerhet. Det er litt trangere utenfor konserthuset når det blir mange folk, har pressesjef for Vinterlyd, Arild Domaas tidligere uttalt til Byas.

Mer fra Dagsavisen