Ny storseier for Sola

Sola serieåpnet med å slå Stabæk med 26 mål. Mot Charlottenlund borte begrenset de gulkledde seg til «bare» 14 mål da årets første borteseier gikk i boks.

Sola hadde overhodet ingen problemer med å vinne serieåpningen hjemme mot Stabæk, og de gulkledde storfavorittene fortsatte der de slapp borte mot Charlottenlund søndag.

Malin Holta, Line Ellertsen og Camilla Herrem dunket inn mål mot Stabæk, og var også på scoringslisten da Sola tok en kjapp 5-0-ledelse mot Charlottenlund. Hjemmelaget scoret ikke sitt første mål før det var spilt nærmere åtte minutter, og etter nærmere tolv minutters spill var stillingen 10-1 til Sola.

De gulkledde roet litt ned på gassen etter pangstarten, og gikk in til hvilen med en åttemålsledelse på 20-12. Solas ledelse lå og vippet på rundt ti mål det første kvarteret av den andre omgangen, før Sola-jentene satte inn en liten sluttspurt det siste kvarteret som gjorde at det til slutt endte med en seiersmargin på 14 mål.

Line Ellertsen ble Solas toppscorer med 12 mål i 39-25-seieren, som gjør at Sola topper tabellen på bedre målforskjell enn Volda.