Team Coop-rytter Krister Hagen fortsetter sin imponerende sesongstart. Foto: Team Coop

Ny sterk prestasjon av Hagen i Kroatia

Team Coop-rytter Krister Hagen startet sesongen med en seier, og har fulgt opp med gode prestasjoner siden det. Fredag ble det andreplass på den første etappen av Istrian Spring Trophy i Kroatia.

Følg RA Sporten på Facebook!

Team Coop kjører denne uken det kroatiske etapperittet Istrian Spring Trophy, som ble innledet med en prolog torsdag. På fredagens etappe ble Krister Hagen kun slått av danske Kasper Asgreen og sikret med det andreplass på den første ordinære etappen.

– For vår del ble det en kontrollert dag på sykkelen, da vi hadde lagt opp en strategi om at vi ikke skulle ha noen i brudd. Jeg måtte bruke en del krefter på å komme meg opp til feltet igjen etter en stor velt omlag fire mil fra mål, men prøvde å bruke så lite krefter som mulig. Jeg fikk fantastisk god støtte inn i den siste bakken, og ble trukket godt opp av Håkon Aalrust. Jeg gjorde mitt beste, og er fornøyd med andreplassen, sier Krister Hagen i en pressemelding.

Sportsdirektør Magnus Børresen gleder seg over Hagens gode form, og sier at han blir en farlig mann også på lørdagens etappe.

– Vi jobber godt helt til finalen i dag. Krister har lært mye av å trene sammen med Alexander (Kristoff) og gikk med rundt 400 meter igjen til mål. Det ble en skikkelig mann mot mann duell når dansken kom opp på siden med 200 meter igjen. Dessverre holdt det ikke helt inn for vår del i dag, men det lover veldig bra for morgendagens kongeetappe, sier sportsdirektør Magnus Børresen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hagen-seier på første forsøk