Annonse
Orker ikke mer blogging – men slipper selvbiografi: «Mamma til Michelle»-bloggeren Anna Rasmussen er bokaktuell. Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix

«Mamma til Michelle» gir ut bok om det utsvevende livet i Stavanger

Boken har fått den fengende tittelen «Naken».

Annonse
Rogalandsavis

 Ifølge forlaget Gyldendal er det nå duket for hele historien om jenta som ble gravid som 14-åring, og som siden fikk to nye barn og bygget opp Norges største blogg.

«I boken kommer det nye historier om oppveksten i Stavanger, det utsvevende livet før hun ble mor, turbulente kjæresteforhold og nett-trakassering», skriver Gyldendal.

– Dette er en bok med sannhet og detaljer, på godt og vondt. Denne boken er meg, hilser den nyslåtte forfatteren selv via pressemeldingen.

Den siste tiden har Anna Rasmussen fått mye oppmerksomhet. Først for at hun trakk seg som deltaker i TV 2-satsingen «Skal vi danse», og videre da hun la ut et litt uvanlig oppussingsbilde. For få dager siden kom det også en melding som kan tyde på at hun legger ned bloggvirksomheten for godt.

«Jeg orker ikke mer nå. Jeg har tålt nok og klarer ikke mer. Tusen takk til alle som har fulgt meg de siste seks årene, dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge, men nå sier det stopp. Jeg gir meg på topp», meldte hun. (@NTB)

Annonse