Haarberg-mål holdt ikke for Brodd i Bergen

Sindre Haarberg scorte sitt 20 mål på 22 kamper denne sesongen, men selv om målmaskinen opprettholdt snittet var det ikke nok for å få med seg poeng mot Brann-rekruttene søndag.

Brodd reiste opp til Bergen for å møte rekruttlaget til gulljagende Brann søndag, men i motsetning til Bergens-turen for to uker siden var det bergenserne som kom best i gang denne gangen.
Et Brann-lag med blant andre Deyver Vega fra A-laget på banen tok ledelsen etter 38 minutter, da Halldor Stenevik overlistet dagens Brodd-keeper Håkon Ohren. Fem minutter etter ledermålet var samme mann på plass igjen og doblet Branns ledelse til 2-0 minutter før slutt.
Brodds målmaskin Sindre Haarberg reduserte umiddelbart, slik at lagene gikk til pause på stillingen 2-1. Det var Haarbergs 20. mål på hans 22 kamper i Brodd-drakta i år, og siden han kom til Midjords stolthet for første gang i 2016 har den tidligere Stjørdals-Blink og Rosenborg-spilleren scoret 26 mål på 41 kamper.
De grønnkledde jaktet utligning de siste 45 minuttene, men to gule kort på Adonis Brahimi gjorde ikke den jakten enklere. Utvisningen hans kom i det 72. spilleminutt, og med ti mann klarte aldri Brodd å finne den utligningen de var ute etter. Dermed ble det 2-1-tap for Brann-rekruttene i Bergen.
Tapet gjorde at Brodd ble forbigått av Brann 2 på tabellen, siden bergenserne har bedre målforskjell. Begge har tatt 33 poeng på 20 kamper, og innehar femte og sjetteplassen på tabellen.