Oilers-tap etter Sudden Death

Oilers tapte 4-3 på borteis mot Frisk Asker lørdag. Det sto 3-3 etter full tid, men Frisk avgjorde tidlig i Sudden Death. Hvordan kampen var kan du se under.

Sudden Death:

61 min.: Måååål! 4-3! Frisk tar årets første hjemmeseier. Oilers har pucken i 48 sekunder før Sczydlowski snapper den og kommer alene med Holm. Gjør ingen feil og avgjør kampen.

61 min.: Da er vi i gang. Spill tre mot tre.

3. periode:

60 min.: Det er duket for sudden death i Askerhallen!

58 min.: Sammenstøt mellom Holm og Cocozza. Blir kun offside i målgården.

57 min.: Oilers skal være fornøyde med poeng her slik det har utviklet seg.

56 min.: Ulriksen ofrer seg på Lystad-skudd. Får meget vondt.

54 min:: Frisk med klart mest å by på i de to siste periodene.

52 min.: Lucia til Lorentzen - som misser en av få gode Oilers-sjanser i perioden.

50 min.: Høyt nivå på Frisk i en lang periode nå. Ny god Holm-redning.

48 min.: En serie store Frisk-sjanser. Helt kaos foran Holm. Blir blokkert til slutt. Oilers under massivt press.

47 min.: God forecheck av Oilers som skaffer seg en gratismulighet. Dahlberg blokker.

45 min.: Måååål! 3-3! Den måtte komme. Henrik Ødegaard prikker inn pucken bak Holm - som er dekket av egen spiller.

44 min.: Nok en syk, syk redning fra Holm fra Bonis! For en kamp Oilers-keeperen gjør her.

43 min.: God skuddmulighet fra Ulriksen etter pass fra Forsberg. Dessverre ser Dahlberg utgangen.

42 min.: Kanskje sesongens redning fra Holm! Er nede, men får en hånd opp fra intet og holder skuddet fra Bonis på blankt mål.

41 min.: Frisk snart i overtall i 1 minutt etter at perioden starten med spill fire mot fire.

41 min.: Måååål! 2-3! Morley setter en retur etter et Ulriksen-skudd før 10 sekunder er spilt!

41 min.: 3. periode er i gang.

2. periode:

40 min.: Pause. 15-6 i skudd til hjemmelaget i en periode de dominerte.

39 min.: Lucia med utvisning for høy kølle med ett sekund igjen av perioden. Klønete i angrepssonen.

39 min.: Granholm med høy kølle. Oilers i overtall.

39 min.: Lagace får seg en smell av Bastiansen på vei ut av isen. Det skjer like etter at Medby nesten scorer sitt tredje.

36 min.: Cocozza spilles fri foran mål. Misser en stor sjanse. Holm redder.

34 min.: Måååål! 2-2! Endre Medby får pucken ute i slottet og gjør ingen feil. Men burde det vært avblåst ettersom Myreng Kjellesvik får køllen slått ut av hånden i forkant?

32 min.: Lucia nære på etter en styring på en lemping fra Klofutar.

31 min.: Sveum med en kjempesjanse! God redning av Dahlberg.

30 min.: Oilers med et svakt overtall.

28 min.: Mikkel Christiansen får to minutter for å slashe Lagacé i det han skal skyte etter en god pass fra Morley. Oilers i overtall.

25 min.: Stolpeskudd fra Frisks Cocozza!

25 min.: Lagace to mot en sammen med Morley. Dahlberg redder.

24 min.: Oilers holder unna i undertall.

22 min.: Løvlie får 2 minutter for tripping. Oilers i undertall.

22 min.: Oilers med et par gode sjanser.

21 min.: Bovim med et farlig skudd direkte. Holm redder.

1. periode:

20 min. Pause. 6-14 i skudd.

16 min.: Måååål! 1-2! Daniel Bøen Rokseth fra blå! Igjen masse trafikk foran Dahlberg.

16 min.: Medhus med et hardt skudd rett på Dahlberg.

14 min.: Hoff og Løvlie med store sjanser for Oilers - som presser nå.

12 min.: 5-7 i skudd så langt.

7 min.: Måååål! 1-1! Patrick Ulriksen prikker krysset fra blålinjen! Herlig mål. Godt med trafikk foran keeper Dahlberg.

6 min.: Frisk farlige igjen etter en styring.

4 min.: Mååål! 1-0! Endre Medby assistert av Frøshaug. Medhus prøver å sparke pucken fra Frøshaug bort fra farlig sone, men den havner rett på bladet til Medby som skyter direkte i lengste hjørnet til Holm.

4 min.: Vikingstad blåser en kjempesjanse etter en overgang.

3 min.: Kyle Bonis med en god Frisk-sjanse. Holm redder.

3 min.: Lorentzen nære mål. Oilers best i starten.

2 min.: Svakt overtall. Haglund kolliderer med vantet og hinker ut litt.

1 min.: Szydlowski får to minutter for høy kølle på Ulriksen etter snaue 20 sekunder. Oilers i overtall.

1 min.: Da er kampen i gang. For Oilers mangler Burlon og Lane (karantene). Superduoen Morley/Viger er for anledningen brutt opp og spiller i forskjellige rekker.

Før kampen:

Oilers har hatt en OK innledning på sesongen, men tapte hjemme mot Vålerenga i toppduellen forrige uke.

Frisk har på sin side startet svakt under sin nye trener, men har slått Sparta og MS i sine to siste kamper og virker å være på gang.

Når lagene møtes i Askerhallen lørdag er det reprise på finalene for to år siden, men siden den gangen har det skjedd mye i begge klubbene.