Spillerbørs KFUM Oslo: En keeper som starter angrep

Slik presterte KFUM-spillerne i deres første historiske seier i Eliteserien, 2-0 borte over Sarpsborg søndag.

EMIL ØDEGAARD - 8: Får et ekstrapoeng for sin indirekte målgivende til KFUMs andre scoring. Det er han som ser muligheten og setter i gang kontringen. Dessuten gode inngripener og rolig i feltet da Sarpsborg prøvde å brodere seg gjennom. Våken i feltarbeidet og avskjærer noen Sarpsborg-forsøk med sitt sweeperspill etter hvilen.

AKINSOLA AKINYEMI - 6: Fikk en smell da han ofret seg i en hodeduell i angrep ved Sarpsborgs mål, men det viste intensiteten hans. Men hovedjobben var å holde unna da Sarpsborg angrep og det klarte han og forsvaret med glans.

MOMO LION NJIE - 6: En bauta i denne kampen der han blokkerte en rekke Sarpsborg-forsøk uten å takle. Og det er alltid en smart løsning. Råsterk i duellene og det temmet Sarpsborg-spissene effektivt.

MATHIAS TØNNESEN - 6: Tredjemann i KFUM-forsvaret har en stoisk ro i alt han foretar seg, slik var det også i denne kampen.

HÅKON HOSETH - 6: Har dobbeltrollen høyre flanke i angrep og høyre back i forsvar. Kom litt på mellomdistanse før pause, men viktig i lagets offensive kraft. Avgjørende inngripen da han hindret Stefan Johansen-scoring etter pause.

ROBIN RASCH - 7: Oppfattet lynkjapt Sarpsborg tabbe-innkast da han snappet ballen og serverte målgivende til 1-0. Hadde også kampens farligste innlegg, slik det sømmer seg en spiller som produserer målgivende i kamp etter kamp. Dessuten kampens heftigste skudd, der returen burde gitt enda en scoring.

SIMEN HESTNES - 6: Jobber og sliter på en midtbane som hadde uvanlig lite ball før pause. Gjør den usynlige jobben for mange etter hvilen da løpskraften hans er med å temme hjemmelagets angrep.

AMIN NOURI - 5: Ligger høyt på KFUMs venstreflanke, men skal også være en slags venstreback når det trengs. Veteranen har rutine i bevegelsene sine. Viktig mann i denne dungaden.

SVERRE SANDAL - 5: Jobber imponerende i presspillet. Ikke like mye involvert som han ønsker, men løp seg tom. Det er et godt tegn. Byttet ut en drøy halvtime før slutt.

JOHANNES NUNEZ - 7: Scorer sitt første mål i Eliteserien med en lynrask avslutning og legger en perfekt målgivende etter en klassekontring på overtid i første omgang. Man kan vel ikke kreve stort mer?

PETTER NOSA DAHL - 6: Oppfattet kontringen raskt og var på plass da han kunne sette inn KFUMs andre mål rett før pause. Er alltid spennende når han setter i gang på sin venstreside. Burde satt 0-3 på en keeperretur etter hvilen. Pådro seg gult kort fordi han ikke kunne feiringsreglene!

REMI-ANDRE SVINDLAND - 5: Kom inn og deltok i dugnaden den siste halvtimen. Kloke løp.

Kristoffer Lassen Harrison og Teodor Berg Haltvik spilte for kort til å bli vurdert.