Trikkeligaen

Kåffa hentet ny keeper: – Valget var enkelt

Etter årets sesong har KFUM Oslo tatt farvel med to av lagets keepere. Onsdag kom det inn en ny keeper inn dørene på Ekeberg, som skal plukke opp hanskene og utfordre Emil Ødegaard om førstekeeperplassen.

Tirsdag ble det klart at også Mats Viken Gulbrandsen var ferdig i Kåffa, etter at klubben i forrige uke offentliggjorde at også Jonas Brauti ikke fikk fornyet kontrakt. Dermed var det bare Emil Ødegaard igjen på keeperplass, og han har vært mye skadet i år.

En ny keeper var dermed helt nødvendig på Ekeberg, og onsdag ble Andreas Vedeler presentert. Vedeler kommer fra Eidsvold Turn, og kommer gratis til KFUM Oslo etter at kontrakten gikk ut i PostNord-klubben.

– Valget var enkelt da KFUM kom på banen. Jeg har sett flere av årets kamper, og vet at det er mange gode spillere i klubben, sier Vedeler til klubbens hjemmesider.

27-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen.

– Andreas er en spiller vi har fulgt gjennom de siste sesongene. Han har vært aktuell for oss tidligere og styrket det gode inntrykket vi hadde av han etter å ha trent med oss den siste tiden, forteller keepertrener Nikolai Venedik.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Nyeste fra Dagsavisen.no: