Trikkeligaen

Stoppertalent ferdig i Kjelsås – klar for Grorud: – Rett sted for meg nå

Selv om han har spilt 21 kamper denne sesongen for Kjelsås, har Stabæk valgt å terminere lånet hans på Grefsen. Det kommer Grorud til nytte, da Kristoffer Lassen Harrison nå skal spille ut sesongen på Grorud Arctic Match.

20-åringen Kristoffer Lassen Harrison har vokst opp og fått sin fotballskolering i Stabæk-akademiet, og gikk før sesongen på utlån til Kjelsås i 2. divisjon. Der har han gjort sakene sine meget bra, og har figurert i alle Kjelsås’ kamper så langt med unntak av helgens hjemmetap for Alta. Grunnen til det er at Stabæk nå har valgt å terminere låneoppholdet hans på Grefsen, til fordel for Grorud.

– Grorud er rett sted for meg nå med tanke på ambisjonsnivået, og da mener jeg ambisjonsnivået både for meg og for Grorud, sier Lassen Harrison.

Midtstopperen blir i stedet lånt ut til Grorud ut sesongen, og vil der få draktnummer 29.

– Jeg tror spillestilen passer meg bra, og det blir skikkelig moro å være med på et lag som kjemper for å overleve i OBOS-ligaen, sier Lassen Harrison.

Både hovedtrener Jonas Framnes Rygg og assistent Vegard Lund Nes har tidligere vært i Stabæk-akademiet, og kjenner midtstopperen godt fra før.

– Det er supert å få Kristoffer på plass, da jeg kjenner godt til han og hans kvaliteter. Han passer perfekt i denne gruppa i den prosessen vi er i, sier Rygg om overgangen.Mer fra Dagsavisen