Trikkeligaen

Rasch berget Kåffa-poeng: – Ikke godt nok

Selv om Robin Rasch åpna målkontoen og hindra Kåffas første tap for sesongen, var hverken midtbanespilleren eller trener Jørgen Isnes fornøyd med 1-1 hjemme mot Raufoss.

EKEBERG (Dagsavisen): Fire minutter før fulltid fyrte Robin Rasch løs innenfor 16-meteren, og satte inn et svært etterlengta Kåffa-mål i andre omgang hjemme mot Raufoss. Likevel mener målscoreren at KFUM burde tatt tre poeng tirsdag kveld.

– Det er ikke godt nok, men vi kommer jævlig dårlig ut i dag når vi slipper inn etter ett minutt. Da blir det tøft når Raufoss legger seg i en 6-3-1-formasjon, sier Rasch til Dagsavisen etter kampslutt.

– Føles det sånn, når de ligger i en dyp 4-3-3?

– Ja, det ser jo sånn ut. De er nede med omtrent alt som kryper og går, men etter hvert i andre omgang skaper vi bra med sjanser.

Ga seg ikke

For selv om Kåffa slapp inn målet før to minutter var spilt, tok hjemmelaget kontroll over kampen relativt raskt før hvilen.

– Hvis det er et lag som skulle hatt seieren i dag, så er det jo oss. Selv om den utligningen kommer sent.

Petter Nosakhare Dahl hadde blant annet et skudd i stanga på overtid, og KFUM ga seg ikke etter å ha fått hull på byllen. Vertene gikk “all in” for tre poeng.

– Mentaliteten i laget er veldig bra. Vi er godt trent, og man ser jo at det er vi og ikke Raufoss som orker mest i dag. Vi får bare ta ledelsen først i de neste kampene som kommer, så blir det enklere for oss, konkluderer Rasch.

Hovedtrener Jørgen Isnes er enig med sin playmaker på midtbanen

– Det er både unødvendig og svakt av oss å være så bakpå i starten av kampen, men jeg er veldig fornøyd med at vi tar over kampen såpass kjapt og produserer mange sjanser etter hvert.

KFUM-trener Jørgen Isnes i solsteika mot Raufoss.

Åpna målkontoen

– Vi må bygge på den mentaliteten vi viser mot slutten av kampen her. I OBOS-ligaen må vi ta med oss poengene vi kan få, og jeg er veldig fornøyd med at dette endte med ett og ikke null poeng, legger Isnes til.

Med Rasch-scoring i tredje runde har midtbanemannen allerede tangert fjoråret, da det kun endte med én scoring i 2021. Nå står han med både mål og assist etter tre serierunder, noe som både gleder isnes og Kåffa-leiren.

– Robin må bare skjønne at han må komme seg litt høyere i banen, som jeg skriker fra sida. Da kommer han til de mulighetene som i dag, og det er meget bra. Han er en fantastisk midtbanespiller, skryter Kåffa-sjefen.

Rasch var selv godt fornøyd med å få hull på byllen.

– Det var deilig å få det målet, selvfølgelig. Men det hadde vært enda bedre om vi fikk to på slutten, sier midtbanespilleren og referer til Dahls stolpeskudd på overtid.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Nyeste fra Dagsavisen.no: