trikkeligaen

Isnes legger ikke mye i HamKam-ryktene: – Bevis på jobben vi har gjort i KFUM

Tradisjonen tro de siste årene linkes KFUM-trener Jørgen Isnes bort fra Ekeberg når en eliteserieklubb skal ansette ny trener, og jobben med å erstatte Kjetil Rekdal på Hamar er intet unntak. Uten at det plager Isnes nevneverdig.

Både forrige gang Lillestrøm lette etter ny trener, så vel som i Sarpsborg og Sandefjord, og nå sist HamKam har eksperter og ryktebørsen pekt på Jørgen Isnes som en naturlig kandidat etter det han har fått til med KFUM Oslo de siste årene.

– Jeg tenker ikke mye på de ryktene som dukker opp, men det er et bevis på at det er blitt gjort mye riktig i KFUM de siste årene. Ikke bare fra min side, men fra klubben som helhet, da vi har klart å skapte resultater over tid. Det er en styrke for oss som klubb, og for laget og trenerteamet som er her. Sånn tenker jeg på det, forteller Jørgen Isnes til Dagsavisen om HamKam-ryktene.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Motivasjonsfaktorer tilbake i tid

KFUM-treneren sier at folk får spekulere som de vil, da han uansett ikke kan styre hva som blir sagt og skrevet om han.

– Jeg har ett år igjen i Kåffa, og jeg forholder meg til det. Så er det klart at fotballen er dynamisk, og det gjelder like mye for trenere som for spillere, men jeg har en avtale jeg forholder meg til og stortrives i KFUM. Jeg ser muligheter for å bygge videre på det vi har gjort de siste årene, og det er det som er i tankene mine akkurat nå, så får vi se hva som skjer, sier han.

Isnes sier at mye av motivasjonen for å jobbe videre med Kåffa-prosjektet paradoksalt nok ligger litt tilbake i tid, da man i 2016 satte seg ned for å legge den planen som har ført KFUM til den posisjonen laget har i dag.

– I 2016 la vi planer om hvordan vi skulle bli et stabilt godt lag i Obos-ligaen, hvordan vi kunne øke budsjettene, trene på dagtid og profesjonalisere klubben. De planene har vi truffet på, og vi har gjort det i vårt eget tempo. Nå som vi skal inn i den tøffeste Obos-ligaen i min tid i klubben, merker vi at stadig flere spillere gjennom sine agenter tar kontakt og ønsker å være med på det vi har starter her i Kåffa. I tillegg venter vi på å sette spaden i jorda for vårt nye anlegg her på Ekeberg, så jeg er veldig motivert for å fortsette her, forteller Isnes.

Mer fra Dagsavisen