trikkeligaen

Napoleon (17) signerte proffkontrakt med Skeid

17-åringen Jakob Romsaas med det spenstige mellomnavnet Napoleon signerte onsdag sin første proffkontrakt med Skeid, klubben han har vært i hele livet. Kontrakten strekker seg ut 2022.

Midtbanespilleren Jakob Napoleon Romsaas har gått gradene hos Skeid siden han var liten, og signerte bare timer før Skeids møte med Nardo sin første proffkontrakt med klubben som sørger for at han skal fortsette å utvikle seg på Nordre Åsen.

– Jakob er en ung spiller med et veldig stort potensial, som ikke står tilbake for noen spiller jeg har møtt i de toppklubbene jeg har jobbet i. Vi ønsker å være med på Jakobs utviklingsvei videre, og har stor tro på at han kan bli så god han bare vil. Nå gjenstår den harde jobben som legges ned på trening hver dag, og vi ser fram til å se han i Skeidtrøya utover sommeren og høsten, forteller trener Gard Holme til klubbens hjemmesider.

Så langt er det sportssjef i ungdomsavdelinga, Johnny Ademaj, som har hatt mest med midtbanespilleren å gjøre. Han er strålende fornøyd med at unggutten blir værende i klubben.

– Jakob har slitt ut mange par fotballsko på Nordre Åsen, og det er veldig gøy at han nå har fått sin første profesjonelle kontrakt her. Det er rett og slett helt fantastisk, og en mer vaskekte Skeidgutt enn det Jakob er må man lete lenge etter for å finne, sier han.

Skeid møter for ordens skyld Nardo hjemme på Nordre Åsen onsdag ettermiddag klokken 17.00.

Mer fra Dagsavisen