trikkeligaen

Skeid signerte forsvarsspiller: – Har fulgt han i mange år

Dagen etter det forsmedelige tapet for Sotra kom Skeid med en gladnyhet til fansen, da klubben har sikret seg en ny forsvarsspiller som styrker klubben fra høsten av.

Tapet for Sotra på søndag var et skudd for baugen for opprykksjagende Skeid, og om det var for å gjøre dagen derpå litt enklere å svelge for fansen eller ei vites ikke, men Skeid presenterte i hvert fall Tomas Lopez Borgersen som ny spiller mandag ettermiddag.

Borgersen er 21 år, spiller stopper og er klar for Skeid fra høsten av da han flytter til Oslo i forbindelse med utdanning.

– Jeg har fulgt Tomas i mange år, og sett han spille mye for Fredrikstad. I Tomas får vi en ledertype, en som prater med de rundt seg på en god måte og en solid stopper. Så med han inn ligger vi litt i forkant for de kommende overgangsvinduene, sier Skeid-trener Gard Holme til klubbens hjemmesider.

Den kommende Skeid-stopperen har tidligere spilt i Kråkerøy, Fredrikstad og spilte sist i nettopp Sotra på slutten av forrige sesong der han fikk med seg alle kampene i PostNord-sluttspillet.

Mer fra Dagsavisen