Nyheter

Ønsker forsterkninger

Vålerenga har to kamper igjen før overgangsvinduet åpner. Da kan det bli hektisk på Valle.

VALLE (Dagsavisen): På de sju siste kampene står VIF med fire seirer, to uavgjorte og kun ett tap. Om tre uker åpner overgangsvinduet og da ønsker VIF å forsterke troppen.

Kommentar: Og nå er Moa restartet som målscorer (Reidar Sollie)

Ønsker spiss og stopper

Dersom Ronny Deila får det som han vil, kommer VIF til å handle når vinduet åpner, men han er klar på at det er flere ting som må stemme.

– Vi trenger midtstopper og angrepsspiller, men det er innenfor visse rammer. Tidspunktet må være riktig og det må være en riktig type spiller som passer inn i måten vi ønsker å spille fotball på og som har de riktige holdningene, sa Deila til Dagsavisen etter gårsdagens trening.

– Hvilken type spiller er det?

– Vi er et ballbesittende lag, så det må være en spiller som behersker det og som er bevegelig og forflytningsdyktig, forklarer han.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

VIF-interesse

En aktuell spiller er RBKs Matthías Vilhjálmsson. Spissen kjemper mot Nicklas Bendtner om spissplassen og selv om islendingen så langt har vært mer effektiv enn den meritterte dansken, har likevel ryktene begynt å svirre. Eurosport var i kontakt med spillerens agent Magnus Agnar Magnusson tirsdag. Han kunne verken bekrefte eller avkrefte interessen fra Vålerenga. Det kan heller ikke VIF gjøre.

– Det har vært og det er fortsatt interesse for «Matti» - både fra norske og «utenlandske» klubber, sier Magnusson.

Les også: Deila: - Jeg kunne gått til andre klubber og vunnet gull

Lindkvist ikke avklart

Men det er ikke bare snakk om spillere inn. Vålerenga kan også ende opp med å miste den lynhurtige vingen/backen Rasmus Lindkvist som i lørdagens lokaloppgjør mot Lillestrøm hadde to assister.

– Vi har fått henvendelser på ham, men ikke noe er klart. Han er motivert og er i hvert fall VIF-spiller i en kamp til, bekreftet Ronny Deila i går.

Klubben det er snakk om er svenske AIK. Flere medier har meldt at Lindkvist er så godt som klar, men det avkrefter han selv.

– Dette er en sak mellom klubbene og de må bli enige før det skjer noe mer, sa Lindkvist til Dagsavisen etter kampen mot Lillestrøm.

Svensken lot det likevel skinne igjennom at han ikke hadde noe bråhast med å forlate hovedstaden.

– Det frister å være med Vålerenga videre, sa han da.

PS! Harmeet Singh deltok på gårsdagens trening. Men kun som gjest. Han har kontrakt med Wisla Ploch i Polen.

Nyeste fra Dagsavisen.no: