Gutt knivstukket i ansiktet ved Bogerud T-bane i Oslo

En 16 år gammel gutt er hogd i ansiktet med en knivlignende gjenstand ved Bogerud T-bane i Oslo. Gutten har fått store ansiktsskader. Én person er pågrepet.

Politiet fikk klokka 18.25 melding om slagsmål med flere involverte ved Bogerud T-banestasjon i Oslo, noe som førte til full utrykning, med brannvesen, to ambulanser og flere politibiler til stede. Mye folk har også samlet seg ved T-banen.

Åtte personer var involvert i slagsmålet, der den 16 år gamle gutten ble alvorlig skadd. Én person er pågrepet, melder VG.

– Flere løp fra stedet da politiet kom, og én person ble liggende igjen. Vedkommende som lå igjen har et stort, dypt kutt i ansiktet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen, til NTB.

– God oversikt over hva som har skjedd

Innsatsleder Svend Bjelland sier til NRK at alle de involverte er unge personer.

– Vi har egentlig en ganske god oversikt over hvem vi mener er interessante, og hva som har skjedd, sier Bjelland.

Én person er så langt pågrepet i forbindelse med hendelsen. Politiet har igangsatt et omfattende søk etter resten av de involverte og er i gang med å gjennomgå video fra området og vitneavhør.

Den skadde er kjørt til sykehus for å få behandling, opplyser politiet på Twitter.

– Dreier seg om et oppgjør

Ulike vitner har gitt forskjellige forklaringer til politiet om angrepet og fortalt at gutten ble hogd i ansiktet med en stor kniv, machete eller øks.

– Politiet er på stedet, og det er iverksatt søk i området, sider Pedersen.

Han understreker at dette trolig dreier seg om et oppgjør.

– Ingenting tyder på at dette er tilfeldig, legger han til.