Fotball

VIF-trenerens knallharde dom: – Det er forferdelig

Dag-Eilev Fagermo er svært skuffet over at Vålerenga slapp inn to dødballmål mot Stabæk – og at laget hans ikke skapte noe på faste situasjoner selv.

NADDERUD (Dagsavisen): I kaoskampen på Nadderud, der Vålerenga en periode fikk spille elleve mot ni, var det bæringene som trakk det lengste strået med 2-1.

Så hva gikk galt for gjestene?

– Dødballer. Det er forferdelig å slippe inn to sånne mål. Vi visste jo at når banen er som den er, så kom dødballer til å bli viktig. Stabæk scoret to på det, og hadde ingenting ellers, sier VIF-trener Fagermo til Dagsavisen.

Les alt om Vålerenga her!

Spesielt irriterende er det at mannskapet hans ikke klarte å skape noe på dødballer selv.

– Vi finnes jo ikke farlige på dødball. Vi hadde elleve cornere, Stabæk hadde én. Så var vi i tillegg dårligere elleve mot ti og elleve mot ni enn det vi var elleve mot elleve i første omgang. Da var vi ålreite. Men vi kan ikke slippe inn to sånne mål, gjentar han.

– Stabæk fikk kampen inn i sitt spor. De slo langt og kriget. Ble spillerne frustrerte?

– Det visste vi kom til å skje. Det hadde vi trent på, så det er ikke noe å skylde på. Det er likt for begge lag, vi må også spille sånn i en slik kamp. Det gjorde vi delvis også, i førsteomgangen. Men jeg er som nevnt ikke fornøyd med baklengsmålene. I hvert fall ikke et mål imot på innkast, sier Fagermo.

Mer fra Dagsavisen