Verden

13-åring ble reddet etter hun holdt opp skilt

En ung jente hold opp et skilt hvor det stod «Help Me!» i en parkert bil i California. Nå er en 61-åring siktet for kidnapping,

Den 13 år gamle jenta skal ha blitt kidnappet på en bussholdeplass ved San Antionio i Texas 6. juli. Mannen som nå er siktet for kidnapping hadde truet jenta med en pistol og tvunget henne inn i en bil, ifølge The Guardian.

9. juli så en forbipasserende en ung jente som holdt opp en lapp med ordene «Help Me!» (hjelp meg!) i en parkert bil sør i California. Vedkommende ringte politiet, som rykket ut og fant det de beskrev som en tydelig preget ung jente.

61-åringen Steven Robert Sablan ble arrestert for kidnappingen, og torsdag ble han tiltalt av en føderal jury på siktelsen av kidnapping og transportering av en mindreårig med hensikt om kriminell seksuell aktivitet, skriver The Guardian.

Jenta blir tatt hånd om av Los Angeles fylkesavdeling for barne- og familietjenester. FBI har tatt over etterforskningen i saken.


Mer fra Dagsavisen