Navn i nyhetene

«Husk å onanere!» roper produsenten min. Da er det god stemning på jobb.

NRK-profil Line Elvsåshagen har litt av et prosjekt på gang i sitt nye TV-program.

NRK-programleder Line Elvsåshagen er 31. oktober klar med programmet "Line fikser kroppen".

Hvem: Line Elvsåshagen (27). Tekstforfatter og programleder.

Hva: Vært programleder for TV-serier som «Line jorda rundt» og «Line dater Norge». «Line fikser kroppen» kommer 31.oktober. 

Forstyrrer jeg?

– Nei da, skal bare sette på meg headsettet her.

Siden du har onaniuke, mener jeg?

– Hahaha, det går så bra! Men jeg har sovet hos bestevennen min, Gisle, så jeg måtte ta onanifri i går kveld.

Onanere tre ganger om dagen ... får du egentlig tid til det?

– Ikke alltid. Jeg har en onanialarm på telefonen for å huske på det, da. Men på vei til Bergen gikk onanialarmen ombord på Norwegian, og da måtte jeg utsette det – det frista ikke så mye å gå inn på den lille stinkende doen. Men det har blitt en del ugunstige steder, som toalettet på NRK.

Og det her gjør du fordi?

– Forskning viser at man blir mindre stressa, mer avslappet til egen kropp, man får lykkehormoner i hjernen, og et bedre sexliv. Og det funker så bra!

Gjør det?

– Som ei kule. Pluss at det er ganske morsomt på jobben for tida. «Husk å onanere!» roper produsenten min. Da er det god stemning på jobb.

For det er jobb?

– Ja, det er et eksperiment jeg gjennomfører i forbindelse med det nye programmet mitt. Jeg skal onanere i en uke, tre ganger om dagen. Gutter snakker masse om runking, så hvorfor skal ikke vi jenter også kunne snakke om det? Det er liksom noe mystisk, og det tok lang tid før jeg snakket med venninnene mine. Det er så feil!

«Line fikser kroppen». Hva er det du skal fikse egentlig?

– Hjernen! Her blir det ingen Botox, operasjoner eller slankekurer. Man skal akseptere den kroppen man har fått tildelt, elske den, og godta at man er den man er. Jeg har vært så negativ til min egen kropp, og det er jeg grundig lei av.

Da jeg googlet deg kom «Line Elvsåshagen singel» opp som første forslag.

– Gravid kom opp da jeg gjorde googlet navnet mitt sist. Hva faen, liksom? Jeg ble drittsur. Kom det opp nå, også?

Nei, tror ikke det. «Line Elvsåshagen høyde» kom ganske høyt opp, da.

– Jeg er 1,57.

Jeg er 1,59.

– Føler du deg lav? Ja? Det gjør jeg, også. Men jeg har en enorm dobbelthake, ikke sant, så alle ser meg fra min beste vinkel. Det er trøsten.

Jeg hadde masse komplekser for høyden da jeg var yngre.

– Alle har komplekser. Noen synes de har store tær, eller at ørene står for mye ut. En jeg snakket med var så selvbevisst på dobbelthaka si når han hadde sex med dama. Små pupper eller for store pupper. Eller lite hode – det har jeg.

Er det derfor du har så stort hår?

– Ja, nettopp! På sommeren svømmer jeg rundt i sjøen som en gammel dame, sånn at håret mitt ikke skal bli vått.

Det er sikkert ikke så ille som du tror. Hva gjør du når du skeier ut?

– Går bananas i butikken og har spisekalas sammen med Gisle. Det gjorde jeg senest i går.

Å ja, det var jo derfor du ikke fikk onanert! Hvem var din barndoms helt?

– Mamma, pappa og storebroren min. Og søstra mi! Jeg er veldig familiekjær.

Men hva synes egentlig familien din om det programmet du lager?

– Jeg ble litt stressa etter at jeg hadde lagt ut de onanipostene på Instagram, og måtte ringe pappa. «Du driver på om da’n!» sa han – og holdt på å le seg i hjel.