Innenriks

DN: Finnes jobber med Sveits-oversikt

Sindre Finnes jobber med å lage en oversikt over aksjene han har eid i utlandet via en forvalter i Sveits.

– Jeg skal forsøke å svare på spørsmålene så fort som mulig. Jeg tenker også å lage en redegjørelse om dette siden det er etterspurt fra flere medier, sier Finnes til Dagens Næringsliv.

Avisa har tidligere omtalt at Finnes eide utenlandske aksjer, blant annet via en forvalter i Sveits. Disse aksjene var ikke med i oversikten som Høyre-leder Erna Solberg (H) la fram fredag av Finnes' aksjehandel.

– Det er fordi aksjene verken ble kjøpt eller solgt i tidsrommet Erna Solberg var statsminister, «som er tidsperioden han har lagt fram en oversikt over aksjehandler for», svarte Høyres pressesjef Cato Husabø Fossen til avisa lørdag om hvorfor utenlandsaksjene ikke var med i den opprinnelige oversikten.

Mer fra Dagsavisen