Innenriks

Kristin Kirkemo løslates fra fengsel

I løpet av august har Kristin Kirkemo (38) gjort opp for seg etter dommen på 16 års fengsel for

OSLO: Etter løslatelsen venter fast jobb som verktøymaker hos Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk på Strømmen, skriver VG.

Kirkemo ønsker en mest mulig anonym tilværelse og vil derfor ikke kommentere løslatelsen.

– Jeg har aldri hatt en klient på så lang soning som har klart seg så bra. Hun er et stjerneeksempel på hvordan rehabilitering kan gjennomføres. Jeg er virkelig imponert, sier Kristin Kirkemos advokat Tor Kjærvik til VG.

Natt til pinseaften 22. mai 1999 ble Kristian og Marie Orderud og datteren Anne Orderud Paust skutt og drept i kårboligen på Orderud gård. Tre uker etter drapet ble fire mistenkte personer pågrepet. Alle fire ble dømt for medvirkning til overlagt drap.

Kristian og Marie Orderuds sønn Per og hans kone Veronica Orderud fikk 21 års fengsel. Veronicas halvsøster Kristin Kirkemo fikk 16 års fengsel, mens hennes ekskjæreste Lars Grønnerød ble dømt til 18 års fengsel.

Grønnerød blir løslatt i april 2013, mens ekteparet Orderud kan bli løslatt i løpet av 2014, ifølge VG.

Mer fra Dagsavisen